Elindult a weboldal

2017.11.28 23:00
Tisztelt Szurkolóink! Kedves Vendégeink!
 
Hosszú szünet után ismét elindítottuk az Egyesület honlapját. Szeretnénk, ha minél többen tudnának tájékozódni a HÍD SC tevékenységéről, eredményeiről és nem utolsó sorban az utánpótlás helyzetéről.
Mint az látható, az Egyesület sokat fejlődött az elmúlt két év alatt, csatlakozott Dávod az Egyesülethez, így már három község lakosságát képviselik a hazai labdarúgás mezőnyében. Felavattuk Csátalján a műfüves pályát, mely nagyszerűen kiegészíti a csapataink lehetőségeit. Sok fiatal is jelentkezett, hogy a szellemi fejlődésük mellett a fizikai kondíciójuk is rendben legyen, így az utánpótlás biztosítottnak látszik.
Mindezek az eredmények persze nem maguktól jöttek, illetve jönnek létre, hisz sok munkát és anyagi eszközt igényel mindezek fenntartása. Kitűnő edzői gárda és az elhivatott sportolóink várják, hogy Szurkolóink  minél nagyobb számban jöjjenek el a mérkőzésekre, ezzel is támogatva az Egyesület működését. Csodálatos kikapcsolódás és élmény egy-egy hazai mérkőzés, melynek kultúrált szurkolásához hozzájárul az elkészült lelátó és a nyitvatartó büfé is.
Tisztelt Szurkolóink és kedves Vendégeink!
Elindítottuk újra ezt a weboldalt, mely reméljük hozzájárul ahhoz, hogy egy új korszak alapjait letéve sok örömet szerezzen Önöknek. Persze ehhez Önöknek is tenni kell valamit. Például, hogy megírják gondolataikat, ötleteiket amivel segíteni igyekeznek a munkánkat. Azt is írják meg, ha valami nem jó, vagy változtatni kellene, szívesen fogadjuk.
Remélem, ha tavasszal folytatódik a bajnokság, sok szurkolóval találkozhatunk a pályák szélén.
 
 
Hajrá HÍD!